// Loudest Silence




Segmen : Blog Review + Blogwalking Sambil Follow by Miss NR
Saturday, June 30, 2012 | 7 Gossip
Assalamualaikum

Ahaks akhirnya saya muncul. Lama tak update rasa bersalah gila, tak tipu, uhm ada tipu sikit harhar. Seriously tak tahu nak update pasal apa (ye siapa peduli). So saya pun join segmen ni. Lama gila dah tak join segmen. Malas ah nak bagitahu berapa lama en. Please ah jangan tanya kenapa saya malas. Ahh whaaaaaat k.



Okay so jom ah join <---- gaya paling malas nak cakap (ada dengar ke gua cakap?)

Nak tahu syarat semua tu tekan je ah banner tu okay. Tolong ah jangan jadi pemalas. Tak sbnrnya aku yang malas nak taip ahaks ;p Jujur sangat tak?

Tag: http://maonlinediari.blogspot.com/
        http://budakepalmerah.blogspot.com/

Done! So baibai ahaks.



Le Navigate

Posts About Stuff Links



Duit Tabung







Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.